четвъртък, 15 март 2012 г.

Първи Ден

Здравейте, скъпи търсещи души в безкрайния свят на мечтите, надеждите и... действителността. В този блог наистина ще говорим за това как да Здравеем! Как да открием полезното и здравословното за тялото и душата, да намерим и запазим мира в сърцето си.
Споменахме нещичко за действителността - какво придава значението на тази дума? Ще я разделим  образно на две: "действие" + "телност" - т.е. тя подсказва наличието на някаква дейност, на някакво действие. А ние сме на мнение, че човек трябва да действа в живота си, да мисли и да действа, затова днес направихме първата крачка - преодоляхме първосигналния си страх от следенето в мрежата (защото и ние следим!:) и сътворихме този блог. Днес поставяме началото на нещо, което се надяваме да ни сближи с всички, които искат да мислят и да действат, които искат да творят през времето, което имат тук на Земята.
Ще споделяме и за всичко красиво, вдъхновяващо и внасящо светлина и топлота в сърцето на човекът, който броди по пътя на ежедневието - такова каквото е.
Всеки има правото да намери нещо за себе си тук или да продължи нататък към следващия блог... всеки има правото да остане. Да бъдем заедно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар