четвъртък, 14 юни 2012 г.

Мрежовият маркетинг - наистина добрата възможност за прекрасен живот

Робърт Кийосаки казва, че обикновените хора търсят някаква работа, а богатите създават мрежа. 

И е толкова прав. Мрежовият маркетинг е реалната възможност един обикновен човек да забогатее, без да прави огромни инвестиции. Всеки може да започне бизнес със МЛМ компания и всеки може да успее. Това му е хубавото, важно е, разбира се, добре да проучим избраната компания и нейната фирмена политика, а след това да следваме изградената система. 

Малките последователни стъпки могат да доведат до хубави резултати, нужни са упоритост, желание и ентусиазъм, но накрая резултатът ще си заслужава. Мрежовият маркетинг се основава на директните продажби - избягват се посредниците между фирмата производител и крайния потребител, т.е. ние. Колкото повече хора имаме в мрежата си, толкова по-добре, защото печелим процент печалба върху оборота, който правят. Така всеки един участник в мрежата може да си създаде стабилен пасивен доход, който да нараства с времето - колкото по-голяма е мрежата, толкова по-големи са печалбите. И тези печалби не отиват при други търговци на едро, при рекламодатели и т.н., тези пари са за хората, които са станали разумни потребители. Хората, които са открили, че има и друг начин на живот. Хората, които искат да живеят добре, да помагат на близките си и да не се чудят как да си платят сметките. 

Много бих искала да имаме смелостта да си отворим очите, да започнем да мечтаем отново, да имаме цели, да си поставяме нови и нови задачи. Да намираме щастието и в хората, които обичаме, и в работата, която вършим. Една такава работа в областта на мрежовия маркетинг може да ни донесе изгода в няколко области (всичките важни, според мен) : финансова стабилност и независимост; да се запознаваме с нови хора и да работим в позитивна среда; да пътуваме повече; да се самоусъвършенстваме; да бъдем полезни на себе си и на близките си; да бъдем достойни хора, живеещи с гордо вдигната глава, а не да сме на ръба на оцеляването... 

Аз мога. И ти можеш!! Всеки един от нас може да промени живота си, стига да го поиска наистина и да има куража да го направи. Излезте от зоната си на комфорт и започнете да живеете наистина, защото си заслужава. :)                   
                                                                                                                                  Йонг


Няма коментари:

Публикуване на коментар